Retete culinare

Reteta Salată de sfeclă cu piept de pui şi caşcaval Delaco Sofia

Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa! Unde mai pui ca se prepara si foarte usor. Printre atatea retete de sarbatoare, o salata delicioasa si usoara e binevenita.

Reteta Salată de sfeclă cu piept de pui şi caşcaval Delaco Sofia
INGREDIENTE
  1. • 6 felii piept de pui
  2. • 4 sfecle rosii mijlocii fierte sau coapte
  3. decojite
  4. • 1 mar verde
  5. • 6-8 morcovi mici
  6. • 150 g cascaval Delaco Sofia
  7. • 1 lămaie mare
  8. • 1 lingură de hrean ras cu smantana
  9. • o lingura de ulei
  10. • sare si piper macinat.
MOD DE PREPARARE

Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa! Unde mai pui ca se prepara si foarte usor.




Intai trebuie sa pui la inabusit pieptul de pui cu o lingura de ulei si o jumatate de ceasca de apa, pana se fragezeste si se rumeneste usor. Cand e gata, il scoti pe o farfurie si il lasi sa se raceasca.




La final, tai cubulete mici pieptul de pui, sfecla, cascavalul, morcovii si marul curatat de coaja si le amesteci intr-un bol. Adaugi sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.




Cand servesti, adaugi cate o lingurita de hrean cu smantana.




Pofta buna!


Salata de sfecla cu piept de pui si cascaval Delaco Sofia se serveste cu sos de hrean si smantana.


Ultimele retete