Retete culinare

Reteta Salata panzanella mexicana

Aceasta reteta de salata cu multe legume se prepara usor si este delicioasa, potrivita si pentru perioada postului.

Reteta Salata panzanella mexicana
INGREDIENTE
  1. ardei rosu
  2. ardei galben
  3. ardei verde
  4. fasole rosie boabe
  5. porumb la cutie
  6. rosii cherry
  7. ceapa verde
  8. salata verde
  9. paine prajita
  10. Vinegreta:
  11. 2 lingurite suc de lamaie
  12. 1 lingurita mustar boabe
  13. 2 lingurite mustar dulce cu miere
  14. 1 lingurita otet balsamic
  15. busuioc si oregano uscat
  16. piper cu lamaie
  17. sare de mare
  18.  
MOD DE PREPARARE

Cele 3 tipuri de ardei se prajesc pe grill. Se taie bucati (nu foarte mici) se amesteca cu fasolea rosie (ori fiarta ori de la conserva), cu porumbul, ceapa verde tocata, salata verde rupta bucati.




Painea se prajeste, se poate aroma cu usturoi si se taie patratele mici.




Se face o vinegreta din toate ingredientele, se toarna peste legume, se amesteca si se serveste cu crutoanele de paine.




Sursa reteta: Rodiva - for the love of cakes.




 


Salata panzanella mexicana se serveste imediat.


Ultimele retete