Retete culinare

Reteta Snitel vienez

Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se

Reteta Snitel vienez
INGREDIENTE
  1. 700 gr carne de vitel
  2. 2 oua
  3. 100 gr faina
  4. 150 gr pesmet
  5. 200 ml ulei
  6. 100 gr unt
  7. sare
  8. piper
MOD DE PREPARARE

Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se asaza snitelele la prajit, la foc mare. Duoa ce s-au rumenit pe o parte, se adauga untul si se intorc pe partea cealalta. Se scot apoi si se lasa sa se scurga de grasime.

Se servesc calde, cu garnitura la alegere. Alte retete culinare: Muschi de porc la cuptor Placinta cu carne Tocanita de pui


Ultimele retete