Retete culinare

Reteta Spaghete milaneze cu pui

Spaghetele milaneze cu pui se prepara foarte usor si sunt delicioase. Aveti astfel un sos pentru paste ce va scoate din incurcatura la o masa rapida.

Reteta Spaghete milaneze cu pui
INGREDIENTE
  1. 500 g carne de pui bucati (piept)
  2. 300 g spaghete
  3. 1 lingurita menta
  4. 1 lingurita cimbru
  5. 1 lingurita busuioc
  6. 1 lingurita secretul gustului
  7. 1 varf lingurita sare
  8. 1 lingurita piper
  9. 200 g bulion
  10. 1 pumn patrunjel
  11. 2 buc. ardei
  12. 1 buc. rosie
  13. 1 ceapa mare
  14. 200 g ulei de masline
MOD DE PREPARARE

Canea de pui se taie fasii mai mici si se fierbe. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare. Cand sunt gata se clatesc in apa rece. Intre timp se caleste ceapa tocata marunt in ulei de masline, se adauga ardeiul si rosia tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Se pune si carnea de pui si se prajeste usor. Cand acestea sunt aproape gata, se adauga sare, piper, restul condimentelor si bulionul si se lasa sa fiarba pana mai scade sosul.
Spaghetele se incalzesc, se pune deasupra amestecul de carne si sos, se amesteca usor si se serveste.


Spaghetele milaneze cu pui se servesc calde.


Ultimele retete