Retete culinare

Reteta Stufat cu carne de porc

Stufat cu carne de porc este o reteta pe care o puteti pregati cu usurinta, o mancare cu carne de porc perfecta pentru o masa delicioasa si satioasa.

Reteta Stufat cu carne de porc
INGREDIENTE
  1. 800 grame carne de porc
  2. 2 linguri ulei
  3. 4-5 legaturi ceapa verde
  4. 1-2 legaturi usturoi verde
  5. 300 grame bulion de tomate
  6. 10 boabe piper negru
  7. 5 buc. foi de dafin
  8. dupa gust sare de bucatarie
MOD DE PREPARARE

Taie carnea in bucati si prajeste in putin ulei.
Curata, spala si taie in bucati mai mari ceapa si usturoiul verde.
Cand este prajita carnea, scoate intr-un castron si adauga in cratita in care s-au prajit acestea, ceapa si usturoiul, apoi caleste-le.
Dupa ce s-au inmuiat, adauga si bulionul, sarea, piperul si foile de dafin si mai lasa un clocot.
Adauga din nou si carnea, mai lasa cateva clocote apoi ia de pe foc.


Serveste stufatul de porc cald cu garnitura de piure de cartofi si cu mamaliguta.


Ultimele retete