Retete culinare

Reteta Supa de morcov si dovlecel

Supa de morcov si dovlecel este gustoasa si satioasa, ideala pentru zilele reci de toamna.

Reteta Supa de morcov si dovlecel
INGREDIENTE
  1. un kg morcov
  2. 1/2 dovleac
  3. 2 cartofi
  4. un catel de usturoi
  5. o ceapa
  6. un litru supa de legume
  7. o lingura ulei
  8. nucsoara
  9. marar
  10. sare
  11. piper
MOD DE PREPARARE

Se presara supa din concentrat si se lasa deoparte. Dovleacul, cartofii si morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa si usturoiul se curata, iar ceapa se inmoaie in ulei incins, in oala in care va fierbe supa. Se adauga restul legumelor, usturoiul si supa de legume din concentrat. Se potriveste cu sare, piper, nucsoara si se lasa la fiert 30 minute. Se mixeaza totul si se aduce la masa cu marar.


Supa se serveste cu marar proaspat si/sau smantana.


Ultimele retete