Retete culinare

Reteta Supa de zarzavat cu galuste

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici.

Reteta Supa de zarzavat cu galuste
INGREDIENTE
  1. 500 gr morcovi
  2. 1 ceapa
  3. 1 cartof
  4. 1/4 lingura nucsoara
  5. cateva fire patrunjel
  6. 2-3 linguri ulei
  7. 1 ou
  8. gris
  9. sare
MOD DE PREPARARE

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. Se curata si se spala cartoful, morcovii si ceapa. Se taie marunt si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga cu o lingura galustele preparate dintr-un ou, batut cu un ulei si putina sare, amestecat apoi cu gris. Se adauga si un fir de patrunjel verde, taiat marunt. Se amesteca compozitia si apoi supa de galuste se lasa la fiert pe foc mic.


Supa de zarzavat cu galuste se serveste calda cu patrunjel tocat si piper negru proaspat macinat sau ardei iute.


Ultimele retete