Retete culinare

Reteta Supa italiana de legume

Supa italiana de legume o gasiti pe culinar. ro, alaturi de alte retete de supe si supe de legume. Este usor de preparat si foarte gustoasa.

Reteta Supa italiana de legume
INGREDIENTE
  1. 2 cepe
  2. 2 morcovi
  3. 4 tulpini celery
  4. 1 lingura ulei de masline
  5. 2 linguri zahar
  6. 4 catei usturoi
  7. 2 linguri pasta de tomate
  8. 2 frunze de dafin
  9. cateva ramurele de cimbru
  10. 3 dovlecei
  11. 400 gr fasole alba
  12. 400 gr rosii
  13. 1
  14. 2 l supa de legume
  15. 100 gr parmezan ras
  16. 140 gr paste
  17. 1 legatura busuioc
MOD DE PREPARARE

Se prajeste ceapa, morcovii, celery intr-un vas mare timp de 20 de minute. Se toarna apoi apa, zaharul, usturoiul tocat, piureul, ierburile si dovleceii, dupa care se lasa la fiert 4-5 minute pe foc mediu, pana se rumenesc. Se adauga fasolea, rosiile si supa de legume, dupa care se mai lasa sa fiarba cca 20 de minute. se adauga jumatate din parmezanul ras si pastele si se lasa la fiert 6-8 minute, pana sunt gata pastele. Se presara cu busuioc si restul de parmezan ras.


Supa se serveste calda.


Ultimele retete