Retete culinare

Reteta Supa mediteraneana cu ciuperci

Retete dietetice

Reteta Supa mediteraneana cu ciuperci
INGREDIENTE
  1. 3 felii paine prajita
  2. 1 rosie decojita si tocata
  3. 200 g ciuperci proaspete
  4. 1 litru supa legume
  5. 2 linguri ulei masline
  6. 1/4 ceapa tocata marunt
  7. usturoi
  8. sofran
  9. sare
MOD DE PREPARARE

Se spala, se curata ciupercile de coaja, se indeparteaza capatul picioruselor si se taie ciupercile in 4. Se incinge uleiul de masline, intr-o oala adanca, la foc mediu si se calesc 2-3 minute ciupercile, adaugand ceapa si calindu-le impreuna, pana cand ceapa devine aurie. Se adauga rosia tocata si se prajeste in continuare, timp de 8 minute. Se toarna supa de legume si, cand amestecul incepe sa fiarba, se adauga cele 3 felii de paine intregi si sare, dupa gust. Se condimenteaza dupa gust cu sare si se adauga usturoiul pisat si un praf de sofran. Se lasa la foc mediu, inca 15 minute, dupa care se serveste cu paine prajita.


Ultimele retete