Retete culinare

Reteta Taitei (Tagliatelle) proaspeti cu Miez de Lapte

Reteta de taitei (tagliatelle) cu Miez de Lapte de la Delaco sunt foarte gustoase, rapide si usor de preparat. Reprezinta o gustare rapida delicioasa si sanatoasa.

Reteta Taitei (Tagliatelle) proaspeti cu Miez de Lapte
INGREDIENTE
  1. 1 cutie Miez de Lapte cu sare (3x75g)
  2. 500g paste (Tagliatelle)
  3. 3 linguri ulei
  4. 2 cepe rosii
  5. 3 linguri stafide
  6. 1 mar verde
  7. 1 linguri ulei de masline
  8. 5 linguri otet balsamic
  9. oregano uscat
  10. sare si piper
MOD DE PREPARARE

 




Fierbeţi pastele urmând instrucţiunile fabricantului. Scurgeţi-le şi amsetecaţi-le cu 2 linguri de ulei de măsline, apoi puneţi-le deoparte. Scoateţi brânza din ambalaj. Curăţaţi şi tăiaţi fin ceapa, feliaţi mărul, şi preparaţi într-o tigaie un sote împreună cu uleiul de măsline şi stafidele. Adăugaţi în tigaie oţetul balsamic, mai lăsaţi tigaia pe foc 30 de secunde, apoi luaţi-o de pe foc şi amestecaţi sosul cu pastele şi cu brânza.


Serviti taiteii proaspeti cu Miez de Lapte cu oregano presărat deasupra.


Ultimele retete