Retete culinare

Reteta Triunghiuri cu cacao

Triunghiuri cu cacao este o reteta de prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, cacao,zahar, praf de copt, oua, margarina

Reteta Triunghiuri cu cacao
INGREDIENTE
  1. 3 oua
  2. 150 zahar tos
  3. 100 g margarina
  4. 200 g faina
  5. 1 lingura cu varf de cacao
  6. 1 plic zahar vanilat
  7. 1/2 lingurita praf de copt
  8. topping de ciocolata ( optional)
MOD DE PREPARARE

Se spumeaza bine albusurile,se adauga 3 linguri de zahar si se bat pana devin o bezea tare. Galbenusurile se bat cu 2 linguri de zahar pana se albesc, iar apoi adaugam margarina topita. Peste albusuri adaugam galbenusurile amestecate, faina, cacao, praful de copt, si zaharul vanilat. Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa si tapetata cu faina, se coace 20-25 de minute.



Dupa coacere, se lasa la racit si se taie cu cutitul in mici triunghiuri. Se pudreaza cu zahar pudra sau cu topping de ciocolata.


Ultimele retete