Retete culinare

Reteta Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso

Vol-au-vents sunt niste aperitive festive ce vin din Franta. Aluatul poate fi pregatit de la baza sau poate fi cumparat, depinde de timpul pe care il ai la dispozitie. Oricum, vol-au-vent cu gorgonzola sunt un aperitiv demn de orice masa de sarbatoare.

Reteta Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso
INGREDIENTE
  1. 150g Gorgonzola Cremoso Galbani
  2. 12 bucati de vol-au-vents congelate
  3. 50g telina alba
  4. 20g miez de nuca
  5. 25g radicchio rosie
MOD DE PREPARARE

Vol-au-vents se dau la cuptor conform instructiunilor de pe pachet.




Se lasa la racit, apoi se acopera cu Gorgonzola Cremoso si se orneaza o parte cu nuci, alta cu telina taiata in felii fine si o alta cu radicchio.




Farfuria cu vol-au-vents se poate orna cu patrunjel.





Aperitivele vol-au-vents pot fi servite cu orice fel de umplutura.


Ultimele retete