Retete culinare

Supă de pui cu tăieţei

Supă de pui cu tăieţei

Timp de preparare: 30 min Timp de gatire: 40 min Gata in: 1 ore, 10

INGREDIENTE
  1. 1 jumătate de pui
  2. 2 cepe
  3. 3 morcovi
  4. 2 căței usturoi
  5. rădăcină de țelină
  6. rădăcină de pătrunjel
  7. 1 ardei capia
  8. 1 roşie mare
  9. 100 g fasole verde păstăi
  10. sare
  11. piper boabe și măcinat
  12. 100 g tăieței pentru supă
  13. pătrunjel verde
  14. 2 buchețele broccoli
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


1. Se spală bine puiul, se porţionează și se pune la fiert, la foc potrivit, cu puţină sare.




2. Se pregătesc între timp legumele, se curăță, se spală și se pun întregi, în oală, împreună cu puiul.


3. După ce au fiert atât legumele, cât și puiul, se strecoară în sită și se aleg morcovii și carnea de pe piept. Se taie cubulețe și se pun în supă. Se potrivește cu sare și se pun tăiețeii.


4. Se mai fierb 10 minute. Supa se servește ornată cu pătrunjel și broccoli fiert.




Ultimele retete