Retete culinare

Supă lasagna

Supă lasagna

Timp de preparare: 20 min Timp de gatire: 60 min Gata in: 80

INGREDIENTE
  1. 450 g carne de porc tocată
  2. 1 ceapă galbenă tăiată cubulețe
  3. 1 ardei tăiat cubulețe
  4. 4 căței de usturoi tocați mărunt
  5. 1 litru supă de pui
  6. 450 g sos de roșii
  7. busuioc, rozmarin, oregano după gust
  8. sare și piper după gust
  9. usturoi pudră după gust
  10. 8 foi de lasagna rupte în bucățele (cam cât o monedă de 50 de bani)
  11. 350 g mozarella sfărâmată
  12. 180 g parmezan ras
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Dacă vă place bucătăria italiană și în mod special lasagna, vă oferim o alternativă la fel de gustoasă a acesteia din urmă: supa lasagna, o bunătate care se face mai ușor decât ai crede.




Într-o oală mare (în care gătești supe/ciorbe de obicei) călește carnea de porc cu ceapa, ardeiul și usturoiul. Când prinde o ușoară culoare maronie, adaugă supa de pui, sosu de roșii și condimentele. Adu la fierbere la foc mediu. Fierbe apoi la foc mare timp de 2 minute și apoi dă focul mic și lasă așa timp de 30 de minute. Amestecă ocazional.


Adaugă bucățile de lasagna și lasă-le să se facă, amestecând doar 1 dată, timp de 15 minute.


Când e gata de servit, adăugați și parmezanul ras. După ce împărțiți porțiile, adăugați și mozarella sfărâmată.


P.S.: Noi o servim cu pâine prăjită fierbinte alături.




Ultimele retete